Pop-upmeldingen van Avast Antivirus beheren

Avast Antivirus geeft meldingen weer over andere Avast-producten die beschikbaar zijn en informatie over Avast-activiteiten. U kunt deze meldingen beheren in de instellingen van Avast.

Pop-upmeldingen beheren

Voer deze stappen uit om het gedrag van Avast-meldingen te wijzigen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Controleer of het tabblad Algemeen is geselecteerd en klik op de pijl-omlaag naast Pop-upvensters om het deelvenster uit te vouwen.
  3. U kunt de volgende meldingsopties beheren:
    • Pop-upvensters weergeven met aanbiedingen voor andere Avast producten: u ontvangt meldingen over andere manieren waarop u uw bescherming kunt verbeteren. Als u een betaalde versie gebruikt van Avast Antivirus, kunt u het selectievakje bij deze optie uitschakelen om pop-upmeldingen uit te schakelen.
    • Geef aan hoelang de volgende typen pop-upmeldingen moeten worden weergegeven:
      • Informatiepop-upberichten: hierin wordt informatie weergegeven over algemene activiteiten van Avast.
      • Updatepop-upberichten: hierin wordt informatie weergegeven over updates van het programma en virusdefinities.
      • Waarschuwingspop-upberichten: hierin worden waarschuwingen weergegeven over mogelijke risico's, zoals het openen van onbekende bestanden.
      • Waarschuwingspop-upberichten: hierin wordt u op de hoogte gebracht van gedetecteerde dreigingen en andere belangrijke voorvallen.
      De standaardtijdsduur voor meldingen van Avast is 20 seconden. Als u niet wilt dat er pop-upberichten worden weergegeven, stelt u de tijdsduur in op 0 seconden of schakelt u Stille modus in InstellingenAlgemeen in.
  4. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.