avast! antivirus versie 4.8 en ouder stopgezet – Veelgestelde vragen

Voor avast! antivirus versie 4.8 en ouder worden vanaf januari 2017 geen virusdefinitie-updates meer uitgebracht.

Raadpleeg voor meer informatie onderstaand overzicht met veelgestelde vragen over het bijwerken van versie 4.8 naar de nieuwste versie van Avast Antivirus.

Wat gebeurt er wanneer de virusdefinities voor avast! antivirus 4.8 verouderd zijn?

Als u avast! antivirus versie 4.8 of ouder gebruikt, ontvangt u vanaf januari 2017 geen virusdefinities meer. avast! antivirus blijft werken, maar uw bescherming is niet meer optimaal. Het is raadzaam uw software bij te werken naar de meest recente versie van Avast Antivirus, zodat u blijft profiteren van belangrijke beschermingsfuncties en up-to-date virusdefinities.

Waarom moet ik mijn programmaversie bijwerken?

• Wanneer u de nieuwste versie van Avast Antivirus gebruikt, worden het programma en de virusdefinities automatisch bijgewerkt. Dat betekent dat u altijd over de nieuwste en meest doeltreffende versie beschikt.
  • Het team dat onlineassistentie en klantondersteuning verleent, kan u het beste van dienst zijn als u de nieuwere versies van Avast Antivirus gebruikt.
  • De nieuwste versie van Avast Antivirus biedt geavanceerde beschermingsfuncties, zoals CyberCapture. Raadpleeg het gedeelte Functies en instellingen in het volgende artikel voor meer informatie over de beschikbare functionaliteit:

Hoe werk ik versie 4.8 bij naar de nieuwste versie van Avast Antivirus?

Uw programmaversie bijwerken:

1. Verwijder uw versie van avast! antivirus. Raadpleeg onderstaand artikel voor uitgebreide instructies voor het verwijderen:
  2. Installeer de nieuwste versie van Avast Antivirus. Raadpleeg onderstaande artikelen voor uitgebreide installatie-instructies voor de productversie van uw keuze:
  • avast! antivirus Professional Edition 4.8 en ouder
  • avast! antivirus Home Edition 4.8 en ouder