Informatiebronnen van Avast-ondersteuning gebruiken

Lees de desbetreffende gedeelten in dit artikel als zich een probleem met een Avast-softwareproduct voordoet waarbij u hulp nodig hebt.

Toegang tot zelfhulpbronnen van Avast

Als u vragen over of problemen met onze software hebt, kunt u gebruikmaken van onze onlineondersteuningsartikelen, onze artikelen met antwoorden op veelgestelde vragenen het Avast-forum.

Gebruik de volgende koppelingen als u een installatiebestand voor een Avast-product wilt downloaden of een kopie van een licentiebestand voor een bestaand Avast Antivirus-abonnement wilt aanvragen:

Als u informatie over een van uw Avast-abonnementen wilt weergeven, inclusief de bijbehorende activeringscode, meldt u zich aan bij uw Avast-account.

Een Avast-account maken en u hierbij aanmelden

Uw Avast-account is een portal waar u alle Avast-licenties kunt beheren die zijn geregistreerd voor uw e-mailadres. Met een Avast-account kunt u ook contact met Avast-ondersteuning opnemen als u hulp nodig hebt voor een van onze producten.

Meld u aan bij uw Avast-account en klik op Uw licenties om uw activeringscode op te vragen of om het licentiebestand van een bestaand abonnement te downloaden. Klik vervolgens op Activeringscode of Licentie downloaden naast de productnaam in kwestie.

Lees de volgende artikelen als u een nieuwe account wilt maken of als zich problemen voordoen bij het aanmelden bij een bestaande account:

Contact opnemen met Avast-ondersteuning

Neem als volgt contact op met Avast-ondersteuning:

1. Open het webformulier van Avast-ondersteuning.
  2. Selecteer het type vraag dat u wilt stellen.
  3. Vul de gegevens in die vereist zijn voor de geselecteerde vraag en geef daarbij zoveel aanvullende gegevens op als u nodig acht.
  4. Als u dat wilt, kunt u ook een bestand dat verband houdt met uw vraag naar het vak slepen (bijvoorbeeld als iemand van Avast-ondersteuning u heeft gevraagd een geheugendump op te sturen om een bepaald probleem te kunnen oplossen).
  5. Klik op Verzoek indienen.

Er wordt een bevestiging weergegeven en vervolgens ontvangt u een e-mailbericht met de details van uw ticket. U ontvangt per e-mail een reactie van een medewerker van Avast-ondersteuning.

In de meeste gevallen reageert Avast-ondersteuning binnen 24 uur. De reactietijd kan echter variëren, afhankelijk van de drukte, de taal en de aard van uw probleem.
  • Alle beschikbare softwareproducten van Avast