Avast Cleanup Pro van een Mac verwijderen

Als u Avast Cleanup wilt verwijderen van uw Mac, moet u dat doen via de menubalk van het programma.

Wanneer u het symbool van Avast Cleanup verwijdert of naar de Prullenmand verplaatst, is het programma nog niet helemaal verwijderd van uw Mac.

Avast Cleanup van een Mac verwijderen

1. Open de gebruikersinterface van Avast Cleanup op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool van Avast Cleanup () rechtsboven in de menubalk.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Cleanup.
  2. Controleer of het venster van Avast Cleanup actief is en klik linksboven op het scherm op Avast Cleanup in de menubalk en selecteer Verwijder Avast Cleanup Pro.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Voer uw beheerdersgegevens in en klik op OK.
  5. Wacht tot Avast Cleanup Pro Uninstaller het programma Cleanup van uw Mac heeft verwijderd en klik op Voltooi om terug te keren naar het bureaublad.

Avast Cleanup is niet meer op uw Mac geïnstalleerd.

Raadpleeg het volgende artikel als u Cleanup opnieuw wilt installeren:

• Avast Cleanup 2.x voor Mac