Avast Cleanup Premium van een Mac verwijderen

Als u Avast Cleanup Premium naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

Avast Cleanup Premium van een Mac verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Cleanup Premium op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Cleanup Premium () in de menubalk en selecteer Open Avast Cleanup Premium.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Cleanup.
  2. Controleer of de interface van Avast Cleanup Premium actief is, klik links in de menubalk op AvastCleanup in en selecteer Verwijder Avast Cleanup Premium.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op Voltooien.

Avast Cleanup Premium is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast Cleanup Premium opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac