Avast Family Space verwijderen

Als u Avast Family Space wilt verwijderen van een Android- of iOS-apparaat, raadpleegt u de relevante instructies hieronder.

Als u Avast Family Space for kids wilt verwijderen van een kindapparaat, moet u het profiel van het kind eerst deactiveren op het apparaat van de ouder. U kunt ook de onderstaande instructies volgen om Avast Family Space for parents te verwijderen van het ouderapparaat, en deze stappen vervolgens herhalen om Avast Family Space for kids te verwijderen van het apparaat van het kind.

Avast Family Space verwijderen

U kunt Avast Family Space verwijderen van uw Android-apparaat via de Android-instellingen of via Google Play Store.

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de versie van het besturingssysteem en aanpassingen van de leverancier.

Verwijderen via de Android-instellingen

1. Open Instellingen op het hoofdscherm van uw toestel.
  2. Selecteer Apps.
  3. Selecteer Avast Family Space in de lijst met apps.
  4. Tik op Verwijderen.
  5. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast Family Space is nu niet meer geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

Verwijderen via Google Play Store

1. Open Google Play Store op hoofdscherm van uw apparaat.
  2. Zoek naar Avast Family Space en selecteer Avast Family Space for parents in de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast Family Space is nu niet meer geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

Avast Family Space kan rechtstreeks via het hoofdscherm van uw iOS-apparaat worden verwijderd.

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de versie van het besturingssysteem en aanpassingen van de leverancier.
  1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat en houd de muisknop ingedrukt.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat nu wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van het symbool Avast Family Space.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space is nu niet meer geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

• Avast Family Space 1.x voor Android
  • Avast Family Space 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 10.0 of hoger