Veelvoorkomende problemen met Avast Premium Security oplossen

In dit artikel worden stappen beschreven aan de hand waarvan u veelvoorkomende problemen met Avast Premium Security kunt oplossen.

Raadpleeg het artikel hieronder voor algemene informatie over uw versie van Avast Premium Security:

Waarom verschijnt de foutmelding: “Er is iets misgegaan”?

Deze fout doet zich vaak voor als er een probleem is met de DNS-instellingen van uw apparaat. Voer onderstaande stappen uit om dit probleem op te lossen:

1. Wijzig uw DNS-instellingen zodanig dat Avast Premium Security kan communiceren met de gewenste server. Raadpleeg het volgende artikel om uw DNS-instellingen te beheren:
  2. Als de foutmelding blijft verschijnen na het wijzigen van uw DNS-instellingen, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom krijg ik de foutmelding: "Well, this is embarassing..." ('Helaas...')?

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies om het probleem op te lossen:

Waarom wordt Avast Premium Security niet geopend?

Deze fout komt meestal voor wanneer bepaalde programmabestanden verouderd of beschadigd zijn, of ontbreken. Voer onderstaande stappen uit om dit probleem op te lossen:

1. Herstel het installatiebestand van Avast Premium Security. Raadpleeg het volgende artikel als u het bestand wilt herstellen:
  2. Verwijder het programma. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  3. Installeer het programma opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  4. Als Avast Premium Security nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
  1. Verwijder het programma. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer het programma opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als Avast Premium Security nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
  1. Verwijder de app. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer de app opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als Avast Mobile Security Premium nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:
  1. Verwijder de app. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Installeer de app opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  3. Als Avast Mobile Security Premium nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom stopt Slimme scan voordat het scannen van mijn pc is voltooid?

Deze fout komt meestal voor wanneer bepaalde programmabestanden verouderd of beschadigd zijn, of ontbreken. Voer onderstaande stappen uit om dit probleem op te lossen:

1. Herstel het installatiebestand van Avast Premium Security. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Verwijder het programma. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  3. Installeer het programma opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:
  4. Als Avast Premium Security nog steeds niet wordt geopend, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast en voegt u een schermafbeelding toe van uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging. Gebruik onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

Waarom blokkeert Avast Premium Security de website die ik wil bezoeken?

Als Avast Premium Security een website blokkeert die u regelmatig gebruikt, kunt u die website toevoegen aan de lijst met Uitzonderingen. Websites op die lijst kunnen niet meer worden geblokkeerd door scanbewerkingen of schilden van Avast. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

• Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 12.0 of nieuwer
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch