Problemen met abonnementen op Avast SecureLine VPN voor iOS oplossen

Als u Avast SecureLine VPN voor iOS aanschaft via de App Store, controleert Avast het aankoopbewijs van de App Store en krijgt u automatisch een activeringscode toegezonden.

Als uw aankoop niet goed is verwerkt en u geen activering hebt ontvangen, kunt u een doorlopend abonnement opnieuw instellen via de App Store op uw apparaat en een niet-doorlopend abonnement door contact op te nemen met de ondersteuning van Avast.

• Avast SecureLine VPN 3.1 of hoger: uw abonnement is standaard doorlopend.
  • Avast SecureLine VPN 3.0 of lager: uw abonnement is standaard niet-doorlopend.
Raadpleeg het volgende artikel om te bepalen of u een doorlopend abonnement hebt of niet:

Instructies

Ga als volgt te werk als u een doorlopend abonnement hebt aangeschaft en een aankoopbewijs hebt ontvangen van de App Store:

1. Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om het abonnement te kopen. U kunt dat controleren door InstellingeniTunes en App Store te openen op uw apparaat.
  2. Open de App Store op uw apparaat, tik op uw profielfoto en ga naar Abonnementen beherenAvast SecureLine VPN. Tik op Stel opnieuw in en wacht op de bevestiging.

Als u geen doorlopend abonnement hebt, dient u een ticket in bij de ondersteuning van Avast:

1. Open het e-mailbericht van Apple met daarin uw aankoopbewijs.
  2. Maak een schermfoto van het bewijs en dien een ticket in bij de ondersteuning van Avast.
  3. Wanneer het bewijs is gecontroleerd, stuurt Avast u een activeringscode.

Raadpleeg het volgende artikel voor activeringsinstructies:

• Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS
  • Apple iOS 10.3 of hoger