Een probleem met Avast Mobile Security melden aan de ondersteuning van Avast

Er zijn problemen die uitgebreider moeten worden onderzocht door de ondersteuning van Avast. Volg in die gevallen de instructies in dit artikel om een video te maken waarin uw probleem wordt getoond en verstrek zoveel mogelijk informatie.

Een probleem melden

Voer de volgende stappen uit om een video te maken en contact op te nemen met de ondersteuning van Avast:

1. Open de app Google Play Store en zoek naar AZ Screen Recorder.
  2. Installeer en open AZ Screen Recorder. De app-balk wordt automatisch toegevoegd aan uw meldingsbalk.
  3. Veeg de meldingsbalk omlaag op uw apparaat om de balk AZ Screen Recorder weer te geven.
  4. Tik op het camerapictogram om een opname te starten. Tik vervolgens op Nu starten om te beginnen met opnemen.
    vanaf dit moment wordt alles wat u doet op het apparaat opgenomen.
    In uw video moet het volgende te zien zijn:
    • Uw probleem, met inbegrip van fouten tijdens de werking, foutmeldingen, enzovoort.
    • Alle handelingen die u hebt uitgevoerd om te proberen het probleem te verhelpen.
  5. Wanneer uw video klaar is, veegt u de meldingsbalk omlaag en tikt u op de stopknop (het vierkantje) op de balk AZ Screen Recorder om de opname te stoppen.
  6. Wanneer de opgenomen video wordt geopend, tikt u op het deelpictogram onderin en selecteert u de cloudopslag waarnaar u de video wilt uploaden, bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox.
  7. Open de door u gekozen app voor cloudopslag, maak een deelbare koppeling en kopieer die. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie van de cloudopslag-app.
  8. Ga als volgt te werk om een bericht te sturen naar de ondersteuning van Avast:
    1. Open Avast Mobile Security en tik op het menupictogram linksboven.
    2. Schuif omlaag en tik op Help.
    3. Tik vijf keer achter elkaar op FAQ's.
    4. Vermeld op het formulier uw e-mailadres en de uitgebreide probleembeschrijving, en plak de koppeling naar de video in het bericht. Klik vervolgens op Verzenden om uw bericht te verzenden.

De ondersteuningsmedewerkers van Avast onderzoeken uw probleem en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u rechtstreeks vanuit de app Avast Mobile Security een bericht verzendt, ontvangen de ondersteuningsmedewerkers van Avast aanvullende gegevens van uw apparaat die hen kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.

• Avast Mobile Security 6.x
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger