Avast Passwords op een Mac installeren

Avast Passwords voor Mac is een programma voor wachtwoord- en gegevensbeheer waarmee u privacygevoelige informatie op een veilige manier op één plek kunt bewaren. U kunt Avast Passwords gebruiken om snel webformulieren in te vullen en toegang te krijgen tot uw onlineaccounts. Ga als volgt te werk om Avast Passwords te installeren op uw macOS-apparaat:

Als u Avast Security versie 13 of lager hebt geïnstalleerd en de downloadoptie voor Avast Passwords niet hebt uitgeschakeld tijdens de installatie van Avast Security, is Avast Passwords al geïnstalleerd op uw Mac. Als u Avast Security versie 14 of hoger hebt geïnstalleerd of als u Avast Security niet gebruikt, moet u Avast Passwords handmatig installeren.

Avast Passwords installeren

1. Open de App Store en zoek naar Avast Passwords.
  2. Klik op de knop Download om de app te downloaden.
  3. Zodra de knop is veranderd in Installeer, klikt u er nogmaals op.
  4. Gebruik uw Touch ID of voer uw Apple ID en wachtwoord in om toestemming te geven voor de installatie als dat wordt gevraagd.
  5. Zodra de knop is veranderd in Open, klikt u er nogmaals op.

Wanneer Avast Passwords is geïnstalleerd, kunt u de app rechtstreeks openen door te klikken op het app-symbool in de menubalk en Avast Passwords openen te selecteren.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten en of uw besturingssysteem up-to-date is.
    • Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan).
    • Mac-computer met 64-bits Intel-processor.
    • 512 MB RAM-geheugen of meer (1 GB RAM-geheugen of meer aanbevolen).
    • 256 MB vrije ruimte op de harde schijf.
    • Internetverbinding (om het product te downloaden en te registreren, en voor automatische updates van het programma en de virusdatabase).
    • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels
  2. Start uw Mac opnieuw en probeer Avast Passwords te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.
  • Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Security 14.x voor Mac