Avast Cleanup Pro voor Mac installeren

Voordat u begint met de installatie van Avast Cleanup Pro op uw Mac, controleert u of bent ingelogd op uw systeem met beheerdersbevoegdheden, of alle andere programma's zijn afgesloten en of eventueel eerder geïnstalleerde antivirussoftware is verwijderd.

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan), Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Mac-computer met 64-bits Intel-processor
  • 512 MB RAM of meer (1 GB RAM of meer aanbevolen)
  • 68 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Een internetverbinding is nodig om het programma te downloaden, activeren en gebruiken.
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels

Avast Cleanup Pro installeren

Voer deze stappen uit om Avast Cleanup Pro op een Mac te installeren:

1. Download het installatiebestand van Avast Cleanup Pro en voer het uit.
  2. Dubbelklik in het dialoogvenster Avast Cleanup Pro dat verschijnt op het symbool Avast Cleanup Pro installeren.
  3. Klik in de installatiewizard op Ga door.
  4. Bekijk de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en Ga door, en klik op Akkoord.
  5. Selecteer een bestemming voor de installatie en klik op Ga door.
  6. Klik op Installeren.
  7. Voer de inloggegevens van uw systeem in en klik op Installeer software.
  8. Klik op Sluit om de installatie af te sluiten.

Wanneer het programma is geïnstalleerd, wordt de interface van Cleanup Pro geopend.

• Avast Cleanup Pro 1.x voor Mac
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)