Een logboekbestand maken in Avast Cleanup Premium

In dit artikel gaan we ervan uit dat u inmiddels contact hebt opgenomen met de ondersteuning van Avast en dat u om een logboekbestand is gevraagd. In het volgende artikel vindt u informatie over hoe u contact opneemt met de ondersteuning van Avast:

Een logboekbestand maken

1. Klik op het pictogram Avast Cleanup Premium op uw bureaublad of selecteer het pictogram in het systeemvak om de toepassing te openen.
  2. Klik op MenuInstellingen.
  3. Selecteer AlgemeenProbleemoplossing in het linkerdeelvenster.
  4. Zorg ervoor dat het vakje bij Foutopsporingslogboeken inschakelen is ingeschakeld.
  5. Start de pc opnieuw. Open vervolgens Avast Cleanup Premium en reproduceer het probleem waarvoor u contact hebt opgenomen met de ondersteuning van Avast.
  6. Zoek het logboekbestand in de volgende map op de lokale schijf:
    • C:\ProgramData\AVAST Software\Cleanup\log\
  7. Stuur wanneer u daarom wordt gevraagd het logboekbestand naar een ondersteuningsmedewerker van Avast. U kunt contact opnemen met de ondersteuning van Avast via het formulier voor technische ondersteuning.
  • Avast Cleanup Premium 20.x

• Avast Premium Security 20.x
  • Avast Ultimate 20.x