Een abonnement op Avast SecureLine VPN opzeggen in Android en iOS

Als u Avast SecureLine VPN voor Android of iOS niet meer wilt gebruiken, moet u uw abonnement opzeggen via Google Play Store of de App Store. Zelfs als u nog in de gratis proefperiode zit, moet u uw oude abonnement opzeggen via Google Play Store of de App Store. Anders worden er abonnementskosten in rekening gebracht wanneer de gratis proefperiode afloopt.

Wanneer u een app van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet opgezegd. U blijft betalen voor het abonnement totdat u het opzegt via Google Play Store of de App Store.

Uw abonnement opzeggen

1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Tik linksboven op ☰ Menu en selecteer Abonnementen.
  3. Selecteer Avast SecureLine VPN in de lijst met abonnementen.
  4. Tik op Abonnement annuleren.
  5. Voltooi de opzegging van het abonnement aan de hand van de instructies op het scherm.
  1. Open App Store op uw apparaat.
  2. Tik op uw profielfoto rechtsboven op het scherm.
  3. Tik op Abonnementen beheren.
  4. Selecteer Avast SecureLine VPN in de lijst met abonnementen.
  5. Tik op Abonnement annuleren.
  6. Voltooi de opzegging van het abonnement aan de hand van de instructies op het scherm.

Uw abonnement wordt beëindigd aan het einde van de huidige factureringscyclus.

• Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.3 of hoger