De automatische verlenging van Digital River-bestellingen annuleren

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die zijn gedistribueerd door Digital River. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die zijn gedistribueerd door Nexway:

Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het afschrift van uw betaalkaart/creditcard. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

U kunt de service voor automatische verlenging uitschakelen op een van de volgende platforms:

Automatisch verlengen uitschakelen via de klantenportal van Avast

Voer de volgende stappen uit om de automatische verlenging te annuleren via de klantenportal:

1. Open de klantenportal van Avast in uw internetbrowser:
  2. Geef uw bestelnummer en wachtwoord op, en klik op Find order (Bestelling zoeken).
    U vindt uw bestelnummer en wachtwoord in het e-mailbericht met de bestelbevestiging van avast@digitalriver.com. Als u deze gegevens niet kunt vinden, klikt u op Forgot your order ID (Bestelnummer vergeten) en geeft u uw e-mailadres op en de laatste vijf getallen van de creditcard die u hebt gebruikt voor de aanschaf.
  3. Klik op de pagina Order details (Bestelgegevens) op Manage subscription (Abonnement beheren) naast het Avast-product waarvoor u de service voor automatische verlenging wilt annuleren.
  4. Wijzig op de pagina Subscription Details (Abonnementsgegevens) de instelling bij Automatic Renewals (Automatische verlengingen) in Off (Uit).
  5. Klik op Disable automatic renewal (Automatische verlenging uitschakelen) om te bevestigen dat u uw abonnement wilt stopzetten na afloop van de huidige abonnementsperiode. Nadat de wijziging is verwerkt, ontvangt u een e-mailbericht waarin wordt bevestigd dat de automatische verlenging voor het geselecteerde product is geannuleerd.
    Elk abonnement heeft een eigen verlengingsoptie. Als u over meerdere Avast-abonnementen met automatische verlenging beschikt, moet u de stappen herhalen voor elk abonnement waarvoor u de service wilt annuleren.

Automatische verlenging uitschakelen via uw Avast-account

Voer de volgende stappen uit om de automatische verlenging te annuleren via uw Avast-account:

1. Meld u aan bij uw Avast-account op https://my.avast.com.
    Als u geen Avast-account hebt, kunt u uw automatische verlenging annuleren via de klantenportal van Avast.
  2. Klik in uw account op Licenties.
  3. Klik op Automatisch verlengen annuleren naast het abonnement in kwestie.
  4. Klik op Automatische verlenging abonnement uitschakelen om te bevestigen dat u het abonnement wilt stopzetten na afloop van de huidige abonnementsperiode. Zodra de wijziging is verwerkt, is de optie Automatisch verlengen annuleren niet meer zichtbaar bij de bijbehorende abonnementsgegevens.
    Elk abonnement heeft een eigen verlengingsoptie. Als u over meerdere Avast-abonnementen met automatische verlenging beschikt, moet u de stappen herhalen voor elk abonnement waarvoor u de service wilt annuleren.
  • Alle betaalde softwareproducten van Avast