Een Avast-abonnement opzeggen in Android en iOS

Als u een Avast-app op uw Android- of iOS-apparaat hebt aangeschaft via Google Play Store of de App Store en u de app niet meer wilt gebruiken, moet u uw abonnement opzeggen via Google Play Store of de App Store. Het opzeggen werkt hetzelfde voor elke Avast-app voor Android en iOS.

Als u een app van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet opgezegd. U blijft betalen voor het abonnement totdat u het opzegt.

Instructies

Voer onderstaande stappen uit om een abonnement op te zeggen op basis van de app Avast Mobile Security in het voorbeeld.

1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu en selecteer Abonnementen.
  3. Selecteer AVG Mobile Security in de lijst met abonnementen.
  4. Tik op Opzeggen en vervolgens op Abonnement opzeggen om de annulering te bevestigen.

Voer onderstaande stappen uit om een abonnement op te zeggen op basis van de app Avast SecureLine VPN in het voorbeeld.

1. Open App Store op uw apparaat.
  2. Tik op uw profielfoto rechtsboven op het scherm.
  3. Tik op Abonnementen beheren.
  4. Selecteer AVG SecureLine VPN in de lijst met abonnementen.
  5. Tik op Abonnement annuleren.
  6. Voltooi de opzegging van het abonnement aan de hand van de instructies op het scherm.

Uw geannuleerde abonnement wordt beëindigd aan het einde van de huidige factureringscyclus. Er wordt een bevestiging van de opzegging naar uw e-mailadres gestuurd.

• Avast Mobile Security Premium voor Android
  • Avast SecureLine VPN voor Android
  • Avast Cleanup Pro voor Android
  • Avast Battery Saver Pro voor Android

• Avast Mobile Security voor iOS
  • Avast SecureLine VPN voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.0 of hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch