Avast SecureLine VPN activeren met een abonnement voor meerdere apparaten

Nadat u een abonnement op Avast SecureLine VPN voor meerdere apparaten hebt gekocht, kunt u het abonnement op al uw Windows-, macOS-, Android- of iOS-apparaten activeren.

De activeringscode zoeken

Wanneer u een abonnement voor meerdere apparaten koopt in de Avast Store of via een ander Avast-product op uw pc of Mac, wordt er een e-mailbericht met een bestelbevestiging naar u verzonden met daarin uw activeringscode. Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, kunt u vragen om uw abonnementsgegevens opnieuw te laten verzenden. Geef daarvoor het e-mailadres op dat u hebt gebruikt bij de aankoop.

Als u een abonnement voor meerdere apparaten hebt gekocht via een mobiele app van Avast, kunt u uw activeringscode vinden in de mobiele app van Avast die u hebt gebruikt bij de aankoop.

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met hetzelfde Google-account als u hebt gebruikt om de app te kopen.
  2. Open Avast SecureLine VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  3. Noteer uw activeringscode.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

1. Controleer of u bent aangemeld bij App Store met hetzelfde Google-account als u hebt gebruikt om de app te kopen.
  2. Open Avast SecureLine VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  3. Noteer uw activeringscode.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met hetzelfde Google-account als u hebt gebruikt om de app te kopen.
  2. Open Avast Mobile Security en ga naar MenuInstellingenAbonnement.
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met hetzelfde Google-account als u hebt gebruikt om de app te kopen.
  2. Open Avast Cleanup en ga naar MenuInstellingenAbonnement.
  3. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Windows op de website van Avast.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast SecureLine VPN en selecteer MenuMijn licenties.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Verzenden.
  5. Klik op OK om terug te keren naar het scherm Abonnement met uw licentiegegevens voor Avast SecureLine VPN.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Windows-computer.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Mac op de website van Avast.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast SecureLine VPN en klik rechts in de hoofdgebruikersinterface op het uitvouwbare tabblad Voorkeuren.
  3. Selecteer AbonnementActiveer.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Activeer SecureLine.
  5. Klik op OK om terug te keren naar de hoofdgebruikersinterface.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Mac.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Android in de Google Play Store.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al gekocht tijdens de tutorial. Als u de tutorial hebt overgeslagen, gaat u naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementAl gekocht.
  3. Selecteer Waardebon gebruiken, voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en tik op Doorgaan.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor iOS in de App Store.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op U hebt het product al gekocht? tijdens de tutorial. Als u de tutorial hebt overgeslagen, gaat u naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementU hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in, voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en tik op OK. Wanneer u een bevestigingsbericht ziet, tikt u op OK.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac

• Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Avast Ultimate 18.x
  • Avast Premier 18.x
  • Avast Internet Security 18.x
  • Avast Pro Antivirus 18.x
  • Avast Free Antivirus 18.x

• Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)

• Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich, API 15) of hoger

• Apple iOS 5.1 of hoger