Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten) activeren

Na aanschaf van Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten) moet u de producten activeren op uw Windows-, macOS-, Android- of iOS-apparaten met behulp van een geldige activeringscode (soms ook abonnementscode of code van waardebon genoemd). Waar uw activeringscode zich precies bevindt, is afhankelijk van de manier waarop u het product hebt gekocht. Bijvoorbeeld in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het zoeken van uw activeringscode:

Avast SecureLine VPN activeren

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Windows op de website van Avast.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast SecureLine VPN en selecteer Menu (drie lijntjes) ▸ Mijn licenties.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Voer de activeringscode, inclusief alle koppeltekens, in in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Klik op OK om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Windows-computer.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Mac op de website van Avast.
  2. Open Avast SecureLine VPN en klik rechts in de hoofdgebruikersinterface op Voorkeuren (het pictogram in de vorm van een tandwiel).
  3. Selecteer het tabblad Abonnement in het linkerdeelvenster en klik op Activeren.
  4. Voer de activeringscode, inclusief alle koppeltekens, in in het tekstvak en klik op Activeer Avast VPN.
  5. Klik op OK om terug te keren naar de hoofdgebruikersinterface.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Mac.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Android in de Google Play Store.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer de activeringscode, inclusief alle koppeltekens, in in het tekstvak en tik op Activeren.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor iOS in de App Store.
  2. Open Avast SecureLine VPN en tik op Al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer de activeringscode, inclusief alle koppeltekens, in in het tekstvak en tik op Doorgaan.
  5. Zodra u het bevestigingsbericht ziet, tikt u op OK.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac

• Avast SecureLine VPN 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 6.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 12.x of hoger