Avast SecureLine VPN voor Mac activeren

Nadat u Avast SecureLine VPN voor Mac hebt gekocht, wordt het product automatisch geactiveerd. In sommige gevallen moet het product handmatig worden geactiveerd. U kunt SecureLine VPN handmatig activeren met behulp van de activeringscode die is verzonden naar het e-mailadres dat u hebt ingevoerd op het aankoopformulier.

Avast SecureLine VPN voor Mac activeren

Bij de activeringsinstructies in dit artikel gaan we ervan uit dat SecureLine VPN al is geïnstalleerd op uw computer.

1. Open het e-mailbericht met de activeringscode voor Avast SecureLine VPN en kopieer de code.
  2. Open de gebruikersinterface van SecureLine VPN op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast SecureLine VPN in de menubalk.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN.
  3. Klik linksboven in het scherm op Avast SecureLine VPN in de menubalk en selecteer Voorkeuren...
  4. Klik op Al gekocht?.
  5. Selecteer een van de volgende activeringsmethoden:
    • Activeringscode: plak de activeringscode uit uw bevestigingse-mail en klik op Activeren.
    • Avast-account: voer de logingegevens van uw Avast Account in die u hebt ingevoerd tijdens uw aankoop van SecureLine VPN en klik op Aanmelden.

Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is nu actief voor de resterende duur van de licentie.

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Mac

• Avast Security Pro 12.x voor Mac
  • Avast Security 12.x voor Mac
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)