Avast Premium Security activeren

Avast Premium Security is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast Premium Security moet u het abonnement activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren met een activeringscode:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  3. Controleer uw abonnementsgegevens en klik op Doorgaan.

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren met een activeringscode:

1. Open Avast Security en ga vervolgens naar MenuActiveer betaalde functies.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren via uw Avast-account:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuLog in.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Premium Security en klik op Log in. Of selecteer het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken.
  3. Controleer uw abonnementsgegevens en klik op Doorgaan.

Ga als volgt te werk om Avast Premium Security te activeren via uw Avast-account:

1. Open Avast Security en ga vervolgens naar MenuLog in bij Avast-account.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast Premium Security en klik op Log in.

Uw Avast Premium Security-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u voor de aankoop van Avast Premium Security hebt gebruikt. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt voor de aankoop, kunt u dat e-mailadres toevoegen aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het gebruik van Avast Premium Security:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast Premium Security 20.x voor Windows