De betaalde versie van Avast Passwords activeren op een Mac

Na aanschaf van de betaalde versie van Avast Passwords voor Mac moet u het product activeren met een geldige activeringscode (soms ook abonnementscode of waardeboncode genoemd) of via het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Controleer voordat u tot activering overgaat of de nieuwste versie van Avast Passwords is geïnstalleerd op uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast Passwords activeren

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Avast Passwords activeren met een activeringscode:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Passwords op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Passwords in de menubalk en selecteer Open Avast Passwords.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Passwords.
  2. Klik op Avast Passwords in de menubalk en selecteer Activeer Premium...
  3. Klik op Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op Activeren.
  5. Uw Avast Passwords-abonnement wordt nu geactiveerd. U vindt de vervaldatum van uw abonnement onder Abonnement.

Al uw Avast-abonnementen worden automatisch weergegeven in het Avast-account dat is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Als u nog geen Avast-account hebt, stelt u er een in aan de hand van de instructies in het volgende artikel:

Ga als volgt te werk om Avast Passwords te activeren via uw Avast-account:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Passwords op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Passwords in de menubalk en selecteer Open Avast Passwords.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Passwords.
  2. Klik op Avast Passwords in de menubalk en selecteer Activeer Premium...
  3. Klik op Log in met Avast-account.
  4. Voer de inloggegevens voor uw Avast-account in en klik op Aanmelden.
  5. Uw Avast Passwords-abonnement wordt nu geactiveerd. U vindt de vervaldatum van uw abonnement onder Abonnement.

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overzetten op een andere Mac, verwijdert u Avast Passwords van de ene Mac voordat u het abonnement op de andere Mac activeert. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Activeringsproblemen oplossen

Als u problemen ondervindt tijdens de activering, installeert u Avast Passwords opnieuw op uw Mac en activeert u het product opnieuw. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

• Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Security 14.x voor Mac