Avast Cleanup Premium activeren op een Mac

Avast Cleanup Premium is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel leest u hoe u uw abonnement kunt activeren in Apple macOS.

Als u een abonnement hebt aangeschaft voor het installeren van Avast Cleanup Premium, moet u het abonnement handmatig activeren met behulp van een geldige activeringscode. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het zoeken van uw activeringscode:

Avast Cleanup Premium wordt automatisch geactiveerd wanneer u via het programma een abonnement koopt.

Avast Cleanup Premium activeren

Ga als volgt te werk om Avast Cleanup Premium te activeren met een activeringscode:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Cleanup Premium op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Cleanup Premium () in de menubalk en selecteer Open Avast Cleanup Premium.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Cleanup.
  2. Klik op Activeringscode invoegen.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op OK.

Uw Avast Cleanup Premium-abonnement wordt geactiveerd.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Cleanup Premium:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te brengen op een ander apparaat:

• Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac