Avast Family Space activeren

Raadpleeg onderstaand artikel voor gedetailleerde installatie- en koppelinstructies voordat u de activeringsinstructies in dit artikel uitvoert:

Zodra u de app Avast Family Space voor ouders op uw mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw Avast-account of een nieuw account te maken. Nadat u zich hebt aangemeld, wordt de app automatisch geactiveerd op uw apparaat.

Activeren via Avast-account

1. Tik op het symbool Avast Family Space voor ouders op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Meld u op een van de volgende manieren aan bij Avast Family Space:
    • Als u al een Avast-account hebt, tikt u op Log in, voert u de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tikt u op Bevestigen.
    • Als u nog geen Avast-account hebt, selecteert u Account maken, voert u uw e-mailadres in, stelt u een wachtwoord in en tikt u op Account maken. Mogelijk moet u het e-mailadres bevestigen via uw Postvak IN. U doet dat door het e-mailbericht van Avast met het onderwerp Hey, is that you? te openen en te klikken op Verifiëren.

Avast Family Space voor ouders is nu geactiveerd.

1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Meld u op een van de volgende manieren aan bij Avast Family Space:
    • Als u al een Avast-account hebt, tikt u op Log in, voert u de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tikt u op Bevestigen.
    • Als u nog geen Avast-account hebt, selecteert u Account maken, voert u uw e-mailadres in, stelt u een wachtwoord in en tikt u op Account maken. Mogelijk moet u het e-mailadres bevestigen via uw Postvak IN. U doet dat door het e-mailbericht van Avast met het onderwerp Hey, is that you? te openen en te klikken op Verifiëren.

Avast Family Space voor ouders is nu geactiveerd.

• Avast Family Space 1.x voor Android
  • Avast Family Space 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 10.0 of hoger