Avast Family Space activeren

Raadpleeg het onderstaande artikel voor gedetailleerde installatie-instructies voordat u de activeringsinstructies in dit artikel uitvoert:

Zodra u de app Avast Family Space voor ouders op uw mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw Avast-account. Als er een bestaand abonnement op Avast Family Space aan uw Avast-account is gekoppeld, wordt de app automatisch op uw apparaat geactiveerd zodra u zich hebt aangemeld.

Als er geen abonnement op Avast Family Space aan uw Avast-account is gekoppeld, kunt u een geldige activeringscode invoeren om de app te activeren.

Raadpleeg de instructies hieronder, afhankelijk van de methode die u hebt gekozen:

Activeren via Avast-account:

1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Selecteer Aanmelden, voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tik op Bevestigen.

Avast Family Space is nu geactiveerd.

1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Selecteer Aanmelden, voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en tik op Bevestigen.

Avast Family Space is nu geactiveerd.

Activeren via activeringscode

Als u Avast Family Space handmatig wilt activeren met een activeringscode, volgt u de instructies hieronder, afhankelijk van uw apparaat:

1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Selecteer Account maken, voer uw e-mailadres in, stel een wachtwoord in en tik op Account maken.
  4. Selecteer Al gekocht? wanneer daarom wordt gevraagd.
  5. Voer de activeringscode in uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging en tik op Use this code (Deze code gebruiken)

Avast Family Space is nu geactiveerd.

1. Tik op het symbool Avast Family Space op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Aan de slag.
  3. Selecteer Account maken, voer uw e-mailadres in, stel een wachtwoord in en tik op Account maken.
  4. Selecteer Al gekocht? wanneer daarom wordt gevraagd.
  5. Voer de activeringscode in uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging en tik op Use this code (Deze code gebruiken)

Avast Family Space is nu geactiveerd.

• Avast Family Space 1.x voor Android
  • Avast Family Space 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 10.0 of hoger