Avast Security voor Mac verwijderen

Als u Avast Security naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

Ga als volgt te werk om Avast Security van uw Mac te verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Security op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool Avast Security in de menubalk en selecteer Open Avast Security.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast.
  2. Controleer of het Avast Security-venster actief is, klik links in de menubalk op Avast en selecteer Verwijder Avast Security.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  5. Klik op Sluit.

Avast Security is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast Security opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Security 14.x voor Mac