Avast Battery Saver verwijderen uit Windows

1. Controleer of er geen andere toepassing of ander antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Battery Saver en selecteer Verwijderen.
  4. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  6. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  7. Klik met de rechtermuisknop op Avast Battery Saver, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  8. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  9. Klik op Verwijderen wanneer Avast Battery Saver installeren verschijnt.
  10. Klik op Verwijderen.
  11. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

Avast Battery Saver is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast Battery Saver opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast Battery Saver van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
  • Avast Battery Saver 1.x voor Windows