Uw betalingsgegevens bijwerken voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River

U kunt de opgegeven betalingsgegevens voor een doorlopend abonnement op elk gewenst moment bijwerken via de klantenportal van Avast. Open de klantenportal van Avast via het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen of rechtstreeks met behulp van onderstaande koppeling:

Dit artikel is alleen van toepassing op Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Digital River. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die worden gedistribueerd door Nexway: Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Instructies

Werk uw betalingsgegevens rechtstreeks bij op de klantenportal van Avast of via de e-mailbericht met de bestelbevestiging.

1. Open de klantenportal van Avast in uw internetbrowser met behulp van onderstaande koppeling:
  2. Voer uw bestelnummer en wachtwoord in. Klik vervolgens op Aanmelden.
    U vindt uw bestelnummer en wachtwoord in het e-mailbericht met de bestelbevestiging van Avast. Als u dit e-mailbericht niet kunt vinden, klikt u op Hulp nodig bij het terugvinden van uw bestelnummer? Geef uw e-mailadres en de laatste vier getallen van de creditcard op die u hebt gebruikt voor de aanschaf.
  3. Klik boven aan de pagina Uw abonnementen op Uw betalingsgegevens bijwerken.
  4. Voer uw bijgewerkte betaalkaartnummer, de vervaldatum en het CCV-nummer in. U kunt ook klikken op het pictogram Bewerken om uw bestaande factureringsgegevens te wijzigen. Klik op Opstaan om de gegevens te bevestigen.
Uw bijgewerkte betaalkaartgegevens zijn alleen geldig voor het bestelnummer dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij de klantenportal van Avast. Als u de betaalkaartgegevens voor andere bestellingen wilt wijzigen, klikt u op Andere bestelling boven aan het scherm Uw abonnementen en herhaalt u stap 3 en 4 hierboven.

De betalingsgegevens voor uw doorlopende abonnement worden bijgewerkt.

• Alle betaalde softwareproducten van Avast