Avast Mobile Security Premium activeren in iOS

Van Avast Mobile Security is zowel een gratis als een betaald product verkrijgbaar. Voor het betaalde product, Avast Mobile Security Premium, is een abonnement vereist om alle functies te ontgrendelen. In dit artikel leest u hoe u een abonnement kunt activeren met een activeringscode of hoe u een abonnement uit de App Store opnieuw kunt instellen als u uw iOS-apparaat hebt gewijzigd of hersteld.

Avast Mobile Security Premium-abonnementen die zijn gekocht via de App Store worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. U hoeft de app na aankoop niet handmatig te activeren.

Nadat u Avast Mobile Security op uw apparaat hebt geïnstalleerd, voert u onderstaande instructies uit om uw abonnement te activeren met behulp van een geldige activeringscode of om uw abonnement opnieuw in te stellen via de App Store. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het zoeken van uw activeringscode:

Avast Mobile Security Premium activeren in iOS

Ga als volgt te werk om een Avast Mobile Security Premium-abonnement te activeren met een activeringscode:

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op UpgradenAl gekocht?.
  3. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  4. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes, en tik op OK.
  5. Tik op OK.

Avast Mobile Security Premium wordt nu geactiveerd.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast Mobile Security Premium-abonnement hebt gekocht via de App Store en uw iOS-apparaat hebt gewijzigd of hersteld.

Ga als volgt te werk om een Avast Mobile Security Premium-abonnement opnieuw in te stellen via de App Store:

1. Controleer of u bij de App Store bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om Avast Mobile Security Premium te kopen.
  2. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op UpgradenAl gekocht?.
  4. Selecteer Herstel via iTunes.
  5. Tik op OK.

Avast Mobile Security Premium wordt nu geactiveerd.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

In onderstaand artikel vindt u meer informatie over de functies die beschikbaar zijn in Avast Mobile Security Premium:

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over het gebruik van Avast Mobile Security Premium:

Raadpleeg het volgende artikel om uw abonnement over te brengen op een ander apparaat:

• Avast Mobile Security Premium 2.x voor iOS
  • Apple iOS 12.0 of hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch