Andere antivirussoftware verwijderen

Voordat u Avast Omni, Avast Premium Security of Avast Free Antivirus, installeert, controleert u of er geen andere antivirussoftware (waaronder verlopen versies of proefversies) op uw pc is geïnstalleerd. Wanneer er meerdere antivirustoepassingen op één pc zijn geïnstalleerd, kunnen er problemen ontstaan, zoals fout-positieve meldingen, slechtere prestaties en een instabiel systeem.

U kunt Avast Antivirus alleen naast een andere antivirustoepassing gebruiken als Avast Antivirus wordt uitgevoerd in de passieve modus. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Andere antivirussoftware verwijderen

De volgende koppelingen verwijzen rechtstreeks naar de websites van andere leveranciers voor instructies voor het verwijderen. Avast is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waarnaar wordt verwezen. Als het antivirusprogramma dat u probeert te verwijderen niet voorkomt in de lijst, raadpleegt u de ondersteuningswebsite van de toepassing.

Het is niet mogelijk om Microsoft Windows Defender te verwijderen. Microsoft Windows Defender wordt wel automatisch uitgeschakeld zodat Avast Antivirus goed kan worden geïnstalleerd.

A | B | C | D | E | F | G | K | L | M | N | P | Q | S | T | W

A

B

C

D

O

F

G

K

L

M

N

P

Q

S

T

V

W

Z

Voordat u Avast Omni, Avast Premium Security of Avast Security installeert, controleert u of er geen andere antivirussoftware (waaronder verlopen versies of proefversies) op uw Mac is geïnstalleerd. Wanneer er meerdere antivirustoepassingen op uw Mac zijn geïnstalleerd, kunnen er problemen ontstaan, zoals fout-positieve meldingen, slechtere prestaties en een instabiel systeem.

Andere antivirussoftware verwijderen

De volgende koppelingen verwijzen rechtstreeks naar de websites van andere leveranciers voor instructies voor het verwijderen. Avast is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waarnaar wordt verwezen. Als het antivirusprogramma dat u probeert te verwijderen niet voorkomt in de lijst, raadpleegt u de ondersteuningswebsite van de toepassing.

A | B | E | F | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Z

A

B

E

F

K

L

M

N

P

A

S

T

W

• Avast Omni 1.x voor Windows
  • Avast Premium Security 20.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 20.x voor Windows

• Avast Omni 1.x voor Mac
  • Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Security 14.x voor Mac