Promotional banner image

JE VÁŠ POČÍTAČ POMALÝ? FUNGOVÁNÍ JAKO NOVÉ

Pokud se neudržují, počítače časem ztrácejí výkon. Avast Cleanup Premium může výrazně pomoci zlepšit výkon vašeho počítače.

Používání režimu sdílení obrazovky v prohlížeči Avast Secure Browser

Windows

Režim sdílení obrazovky je funkce určená k ochraně vašeho soukromí a zabezpečení při sdílení obrazovky prohlížeče s ostatními. Tento režim zajišťuje, že vaše osobní údaje, například záložky, historie vyhledávání, návrhy hledání a rozšíření prohlížeče, zůstanou skryté před publikem, se kterým svou obrazovku sdílíte.

Zapnutí režimu sdílení obrazovky

Pokud chcete režim sdílení obrazovky zapnout, otevřete Avast Secure Browser, v pravém horním rohu klikněte na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Povolit režim sdílení obrazovky.

Když je režim sdílení obrazovky aktivní, zobrazuje se v pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser modré stavové tlačítko Sdílení obrazovky.

Správa nastavení režimu sdílení obrazovky

Chcete-li vybrat, co se má v režimu sdílení obrazovky skrýt, postupujte podle následujících kroků:

  1. V pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser klikněte na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Přizpůsobit....
  2. K dispozici jsou následující možnosti:
    • Chcete-li režim sdílení obrazovky zapnout nebo vypnout, klikněte na tlačítko Povolit/Zakázat.
    • Příslušným nastavením přepínačů Panel se záložkami, Rozšíření, Historie vyhledávání, Profilová ikona nebo Náhled karty vyberte, co chcete skrýt.

Vypnutí režimu sdílení obrazovky

Pokud chcete režim sdílení obrazovky vypnout, klikněte v pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Zakázat režim sdílení obrazovky.

Zapnutí režimu sdílení obrazovky

Pokud chcete režim sdílení obrazovky zapnout, otevřete Avast Secure Browser, v pravém horním rohu klikněte na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Povolit režim sdílení obrazovky.

Když je režim sdílení obrazovky aktivní, zobrazuje se v pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser modré stavové tlačítko Sdílení obrazovky.

Správa nastavení režimu sdílení obrazovky

Chcete-li vybrat, co se má v režimu sdílení obrazovky skrýt, postupujte podle následujících kroků:

  1. V pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser klikněte na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Přizpůsobit....
  2. K dispozici jsou následující možnosti:
    • Chcete-li režim sdílení obrazovky zapnout nebo vypnout, klikněte na tlačítko Povolit/Zakázat.
    • Příslušným nastavením přepínačů Panel se záložkami, Rozšíření, Historie vyhledávání, Profilová ikona nebo Náhled karty vyberte, co chcete skrýt.

Vypnutí režimu sdílení obrazovky

Pokud chcete režim sdílení obrazovky vypnout, klikněte v pravém horním rohu prohlížeče Avast Secure Browser na ⋮ Nabídka (tři tečky) a vyberte Režim sdílení obrazovky ▸ Zakázat režim sdílení obrazovky.

DOCID: secure-browser-screen-sharingPoslední úprava: 07/28/2026

Byl tento článek užitečný?

Promotional banner image

Chraňte své online soukromí!

Procházejte internet, jako by se nikdo nedíval, s antitrackovacím softwarem Avast.

Potřebujete další pomoc?

Účet Avast
Fórum
Navštivte Akademii